Betaalmogelijkheden

Sikker betaling

Du kan genkende en sikker webshop ved SSL-certifikatet. Dette betyder, at din browser starter en sikker session på følsomme sider, f.eks. Når du logger ind på din konto eller når du betaler for en ordre. Du vil derefter se den karakteristiske hængelås øverst på din skærm og også den sikre Https-adresse. Altena-Web har dette selvfølgelig. Dette betyder, at vores websted har bestået forskellige sikkerhedskontroller, og vi kan garantere et sikkert webmiljø.

Dankort

Med tak for at have betalt for en ordre ved hjælp af. Dankort. Du bliver omdirigeret til det sikre Dankort-miljø, hvor du sikkert kan gennemføre betalingen.

Dankort er et nationalt debetkort fra Danmark. Kombineres ofte med et Visa-kort og fungerer som et betalingskort i en butik, som Dankort ikke accepterer.

Betal bagefter

Betaling bagefter er muligt på Altena-Web og alle dens webshops. Klarna administrerer hele processen, som vi betaler efter at have modtaget din ordre. Dette betyder, at du vil modtage en giro-indsamlingsformular fra Klarna (så betal ikke beløbet til Altena-Web selv!).

For at godkende din anmodning om betaling med giro udfører Klarna en datakontrol. Klarna har en streng privatlivspolitik som beskrevet i sin erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. I det usandsynlige tilfælde, at din anmodning om betaling ikke er godkendt, kan du naturligvis betale for ordren ved hjælp af en anden betalingsmetode.

Kreditkort

På Altena-Web kan du også betale med et kreditkort. Vi accepterer Maestro, Mastercard og Visa.

Du kan indtaste kreditkortoplysninger via den sikre SSL-procedure. Sammen med din kreditkortorganisation vil vi sikre sikker og korrekt håndtering. I det øjeblik, vi sender dit produkt (er), debiteres dit kreditkort.


overførsel

Har du ikke internetbank, eller kan du muligvis ikke betale med iDeal? Så er der altid den betroede bankoverførsel.

Din ordre behandles kun, når ordremængden er ankommet til vores konto. Dette tager normalt to til fem arbejdsdage. Derefter behandles og sendes din ordre.

PayPal

Med betalingsmuligheden Paypal kan du placere en ordre og betale ved hjælp af. din Paypal-konto. Du ledes til det sikre Paypal-miljø, hvor du kan logge ind sikkert og fuldføre betalingen.

Via din e-mail-adresse forbinder du dit kontonummer til en Paypal-konto. Dette giver dig mulighed for at overføre og modtage penge let og hurtigt.

Toeslagen

Hvis du betaler bagefter via en Klarna-faktura, opkræver vi et tillæg på € 0,95 af købsbeløbet.

Tillæget afregnes automatisk under betalingsproceduren.

Ved kontanter ved levering debiteres € 9,95 + 2,5% af købsbeløbet i ekstra omkostninger.

Belgiske kunder kan bruge Mister Cash-betalingssystemet. Mister Cash garanterer en sikker og pålidelig online betalingsmetode. For kortholdere af disse belgiske kort er det en meget bekvem og sikker online betalingsmetode.

Betalingen afregnes via online bankens betalingsside. Dette garanterer, at det er helt sikkert og pålideligt. Onlinebankerne har meget strenge sikkerhedssystemer, der gør det muligt at betale online. Dataene er krypteret via SSL-servere og kan derfor ikke opfanges. I modsætning til at betale med et kreditkort, kræves også et login og adgangskode fra din online bank. Din betaling behandles inden for få sekunder.

Sofort Banking

Også for belgiske besøgende er betalingsmuligheden Sofort Banking.
Dette er den belgiske variant af iDeal. Du logger ind på din betroede egen bank.

Du befinder dig derefter i det internetbankmiljø, du er vant til og bekræftede betalingen med en sikkerhedskode. & nbsp;
Den er super hurtig, og din ordre kan behandles sendes straks.

På grund af vellykket flertrins-godkendelse, så at logge ind og bekræfte din overførsel med dine internetbankdata og -koder, er betaling med SOFORT Banking mere sikker end transaktioner med kreditkortet eller via en e-tegnebog.


Kontant ved afhentning

Du kan vælge at hente din ordre. Dette gøres på vores lager, der er placeret i Waalwijk.

Du drager ofte fordel af attraktive indsamlingspriser. Hvis du ønsker at gøre brug af dette, skal du aftale en aftale. For dette kan du kontakte os ved at ringe til 0416-740039, eller ved at sende en e-mail til [email protected]

Når du afhenter din ordre, kan du kun betale kontant, ikke med de betalingsmuligheder, der findes andre steder på dette websted.

Betal bagefter

Vil du foretrække at betale bagefter? Derefter tilbyder vi dig muligheden for at betale kontant ved levering. Herved fortsætter vi med afsendelsen af ​​din ordre umiddelbart efter modtagelse af din ordre. Du betaler kun, når du har modtaget pakken fra vores distributionspartner GLS. Derefter betaler du det beløb, der skyldes kureren. Dette kan ske kontant eller med en pin. Muligheden for at betale kontant ved levering er kun tilgængelig i Holland.